محل تبلیغات شما
یکی از اشتباهات در مورد سمی شدن سیاهدانه هنگام کوبیدن که بین مردم رواج پیدا کرده است . از نظر منابع نه تنها سیاهدانه با کوبیدن سمی نمی شود بلکه باعث تاثیر بیشتر خواص طبی آن در بدن می شود اما بهتر است پس از کوبیدن به مقدار کم مصرف شود و اینکه سیاهدانه با آسیاب شدن و کوبیدن سریعا به سم تبدیل می شود کاملا اشتباه است . سیاهدانه پس از پودر شدن در معرض هوا اکسید می شود و بهتر است تازه به تازه کوبیده شود و سپس میل شود یا با عسل ترکیب شده تا مانع از اکسیداسیون آن

آیا کوبیدن سیاهدانه باعث سمی شدن آن می شود ؟

قابل توجه خانمهای باردار و مصرف کندر

کوبیدن ,سیاهدانه ,شدن ,سمی ,باعث ,تازه ,می شود ,شود و ,بهتر است ,سیاهدانه با ,سمی شدن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها